Pixelstick KIT

Artikel - PS2572

Pixelstick KIT #1

  • Pixelstick KIT #1
  • Pixelstick KIT #2
  • Pixelstick KIT #3
  • Pixelstick KIT #4
  • Pixelstick KIT #5
  • Pixelstick KIT #6
  • Pixelstick KIT #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 329,76 Incl. BTW: € 399,01
OF
Beschrijving
"The most impressive light painting tool we’ve ever seen" Zet afbeeldingen, motieven en kleuren om in licht - en leg deze vast in foto of video!

Bij het werken met lange sluitertijden kun je met de Pixelstick Kit "schilderen met licht". De Pixelstick bestaat uit een aluminium behuizing van 187 centimeter met daarin 200 LED's op een rij, goed voor meer dan 16 miljoen kleuren. Elke LED fungeert als een pixel op het scherm, waarbij jouw afbeelding wordt getoond in een verticale lijn als je loopt. Bij lange sluitertijden creëren deze lijnen gezamenlijk jouw afbeelding in de lucht. Hierbij zijn de pixelstick en de persoon die ze vasthoudt niet te zien!

Creatief aan de slag met eigen afbeeldingen
De Pixelstick heeft een dozijn aan ingebouwde voorbeeldpatronen waarmee je kunt oefenen. Het wordt pas echt magisch als je met je eigen afbeeldingen aan de slag gaat. Of dit nou een eigen tekening, een foto, tekst of bijvoorbeeld een stilstaand fragment uit een film is, het is geen probleem voor de Pixelstick. Met behulp van een SD-kaart, laad je de afbeelding in de Pixelstick. Met de controller kun je instellingen veranderen zoals helderheid, snelheid en witbalans.

Pixelstick ideaal voor op locatie
Je kunt de Pixelstick ook prima meenemen naar locatie, zodat je jouw afbeelding met de gewenste achtergrond kunt vastleggen. Met een transportlengte van 109 centimeter en een gewicht van 1.8 kilogram kun je de Pixelstick Kit meenemen in de bijgeleverde draagtas. Het gebruik van een statief wordt aangeraden. De lamp is gemaakt van zwart geanondiseerd aluminium.

PRODUCT KENMERKEN:
- 200 RGB LEDs for over 16 million colors
- Lengte na montage: 73" (187 cm)
- Ingeklapte lengte in tas: 43" (109 cm)
- Gewicht: 4lbs (1.8kg)
- Software gecontrolleerde wit balans, helderheid, snelheid en orientatie
- Compatibel met SD en SDHC kaarten tot en met 32GB max
- Ondersteund 24-bit BMP
- Werkt op 8x AA batterijen (niet inbegrepen, herlaadbare zijn aanbevolen)
- Inclusief: plat witte diffusie lens, verwijderbare handvat, spin sleeve, 24cm DC stroomkabel, 8xAA batterijhouder, cold shoe adapter en gebruiksaanwijzing.
- Voor het werken met lange sluitertijden
- Gemaakt van zwart geanodiseerd alumiunium
- Voorzien van 200 LED's
- Goed voor meer dan 16 miljoen kleuren


Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos

Accessoires