Plafond Railsysteem 3 x 3 meter + 3 pantografen

Artikel - KA5003

Plafond Railsysteem 3 x 3 meter + 3 pantografen #1

  • Plafond Railsysteem 3 x 3 meter + 3 pantografen #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 769,00 Incl. BTW: € 930,49
OF
Beschrijving
Een plafondrailsysteem schept orde en ruimte in een fotostudio. U heeft geen lampstatieven meer nodig en de bekabeling loopt middels kabelgeleiders via het plafond. Kortom een opgeruimde studio, waarin de fotograaf meer bewegingsvrijheid geniet en meer mogelijkheden biedt tot creativiteit.Aan een plafondrailsysteem kan verlichting worden gemonteerd, maar ook andere toebehoren uit de fotostudio, zoals reflectieschermen, etc.

Hoe werkt een plafondrailsysteem: Aan het plafond worden met montagebeugels de enkele rails niet beweegbaar bevestigd. Onder deze enkele rails worden de dubbele rails beweegbaar gehangen d.m.v. de dubbele railkarretjes (double carriers) de dubbele rails kunnen nu voor- en achteruit alsmede naar links en rechts vrij verplaatst worden. Onder de dubbele rails worden nu de pantografen bevestigd d.m.v. enkele railkarretjes met spigotaansluiting. Aan de pantografen, welke zijn voorzien van een standaard 16 mm. spigot aansluiting, wordt de apparatuur opgehangen.De apparatuur kan nu geheel vrij naar alle richtingen worden verplaatst. Aan de dubbele rails worden tevens kabelkarretjes (cable carriers) gehangen om de netsnoeren of lampkabels veilig en netjes te monteren.

Montage van het railsysteem:
Een railsysteem van 3 x 3 meter is geschikt voor een studio van 5 x 5 meter. Door het railsysteem in een dergelijke ruimte centraal te plaatsen, heeft u met de rails een uitzwaai- of uitslagmogelijkheid van een meter, zonder dat u bang hoeft te zijn dat uw apparatuur een van de muren raakt. Natuurlijk kunt u ook het systeem ook dichterbij de wand worden geplaatst als dat technisch of optisch beter bij de ruimte past.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos