Pocket LED Light ML120

Artikel - MAML120

Pocket LED Light ML120 #1

  • Pocket LED Light ML120 #1
  • Pocket LED Light ML120 #2

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 27,69 Incl. BTW: € 33,50
OF
Beschrijving
De Manfrotto Pocket LED Light ML120 is een kleine, lichte en compacte continue LED-lamp, ideaal voor gebruik in combinatie met compact-camera's en smartphones wanneer extra licht nodig voor het opnemen van video of foto's. De LED-lamp kan handheld of op een hotshoe gemonteerd of op een Manfrotto supportsteun met 1/4"schroefdraad gebruikt worden.

De ML120 beschikt over 12 LED's die continu licht geven bij een constante lichttemperatiruu van 5600° K (daglicht), met een verlichtingssterkte van 120 LUX op een afstand van 1m. Dit betekend dat de kracht en afstand beperkt is, maar zijn kleine formaat en ultieme handzaamheid maken de ML120 een bruikbare mobiele metgezel. Het licht is vaak minder hard dan het licht van een flitser voor het maken van foto's en daardoor ook goed voor gebruik bij weinig licht close-up video's of voor specifieke, snelle off-camera toepassingen zoals macrofotografie zonder flitser en slaves.

De ML120 werkt ongeveer 30minuten op 1x AAA batterij bij volle lichtsterkte. De LED's hebben een langere levensduur dan traditionele lampen en zijn schokbestendig.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos