Røde Stereo Videomic

Artikel - RD102316

Røde Stereo Videomic  #1

  • Røde Stereo Videomic  #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 164,46 Incl. BTW: € 199,00
OF
Beschrijving
De Røde Stereo VideoMic is een hoge kwaliteit stereo microfoon ontworpen voor gebruik met camcorders, DSLR camera's en draagbare audio recorders. De "Deadkitten" windbescherming wordt meegeleverd, zodat ook buiten in winderige omstandigheden de geluidsopnamen optimaal blijft.

Dankzij de intern toegepaste techniek wordt er een zeer natuurlijke stereo-opname geboden. De Stereo VideoMic is een ideale microfoon voor het vastleggen van milieu- en omgevingsgeluiden, evenals live muziek. Voor dialoog- en richtingapplicaties worden de Røde VideoMic en VideoMic Pro aanbevolen.

Een ingebouwde schokmontagesysteem isoleert de Stereo VideoMic-capsule en de elektronica van de bevestigingsonderdelen, waardoor ongewenste ruis en trillingen in de microfoon door externe fysieke factoren voorkomen worden.

De microfoon is voorzien van een standaard maat hotshoe bevestiging, deze bevat ook een 3/8" female draad waardoor deze eenvoudig op een hengelboom of statief gemonteerd kan worden.
Naast de natuurlijke 40Hz-20kHz-respons van de microfoon, is er een selecteerbaar high-pass filter op 80Hz beschikbaar, waardoor het lage eindgeluid, van bijvoorbeeld airconditioners en verkeer, kan worden voorkomen.

Een 10dB niveau verzwakking (of PAD), selecteerbaar vanaf de achterkant van de microfoon, maakt het mogelijk om geluidsgeluidsbronnen zoals live muziek of motorsport op te nemen.
De Røde Stereo VideoMic stereo-on-camera microfoon is ontworpen in Australië en wordt gedekt door de 10-jarige garantie van Røde Microfoons.

PRODUCTHOOGTEPUNTEN
- Akoestische principe drukgradiënt
- Active Electronics JFET-impedantie-omzetter
- Capsule 0,50 "
- Polaire Patroon Cardioïde
- Adres type End
- Frequentiebereik 40Hz - 20kHz
- Uitgangsimpedantie 200O
- Maximum SPL 134dBSPL
- Gevoeligheid -38.0dB re 1 Volt / Pascal (12.60mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
- Equivalent geluidsniveau (A-gewogen) 20dBA
- Voeding 9V batterij
- Gewicht 288.00g
- Afmetingen 65mm H x 102mm W x 170mm D
- Uitgang Mini-jack uitgang
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos