Spectra LED Light MLS500S

Artikel - MAMLS500S

Spectra LED Light MLS500S #1

  • Spectra LED Light MLS500S #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 143,80 Incl. BTW: € 174,00
OF
Beschrijving
De robuuste Manfrotto Spectra LED Light MLS500S is een lichte en zeer draagbare videolamp die is ontworpen voor de meest veeleisende foto- en videografen. Het licht heeft een constante kleurtemperatuur van 5600K en wordt verspreid in een hoek van 60°. De huidtinten blijven zeer natuurlijk dankzij een uitstekende kleurweergave. Op een afstand van één meter heeft de lamp een lichtsterkte van meer dan 550 LUX.

De MLS500F is op uw apparatuur te bevestigen middels de 1/4" schroefdraadaansluiting of de bijgeleverde adapter met hotshoe aansluiting. Het balhoofd op de adapter stelt u in staat om de lichtbundel precies te richten. De intensiteit en de kleurtemperatuur van de lamp kunt u zelf regelen. Met het balhoofd en de drie bijbehorende filters zet u het licht volledig naar uw eigen hand! De filters zijn uitstekend met elkaar te combineren.

De videolamp heeft bovendien een duidelijke batterij indicator. Let op De lamp kan worden gevoed door 6 oplaadbare of alkaline AA batterijen. Er zijn geen batterijen meegeleverd!
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos