SUN-SCRIM 20x20 Screen Translucent "NO MOIRÉ WHITE" fine WHITE NET - 1/2 f:stop (1 seam)

Artikel - SB12842

SUN-SCRIM 20x20 Screen Translucent "NO MOIRÉ WHITE" fine WHITE NET - 1/2 f:stop (1 seam) #1

  • SUN-SCRIM 20x20 Screen Translucent "NO MOIRÉ WHITE" fine WHITE NET - 1/2 f:stop (1 seam) #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 898,32 Incl. BTW: € 1.086,97
OF
Beschrijving
Het Sunbounce systeem bestaat uit een aluminium frame dat gemakkelijk kan worden geassembleerd en gecombineerd met verschillende reflecterende, lichtreducerende of lichtabsorberende schermen. Het Sun-Scrim No Moire White Single (20 x 20 ') van Sunbounce is een 366 x 366cm wit doorschijnend scherm voor de Sun-Scrim Butterfly frame (niet inbegrepen) die het licht enigszins verspreidt en verzacht, het materiaal reduceert het licht met 1/2 f-stop.

Het doek kan worden verdubbeld zonder een moiré* patroon (* Moiré ontstaat als het onderwerp, zoals het weefpatroon van een stof of zeer dicht op elkaar staande evenwijdige lijnen in architectuurfoto's, een fijn patroon bevat dat samenvalt met het patroon van de beeldchip. Als deze twee patronen elkaar overlappen, ontstaat er vaak een derde patroon). Het optionele aluminium frame houdt het scherm strak en zorgt voor een consistente belichting. De elastieken koorden die nodig zijn voor het bevestigen van het scherm aan het frame zijn eveneens apart verkrijgbaar. Statieven zijn niet inbegrepen.

PRODUCT HOOGTEPUNTEN
- Lichtgewicht , Modular System
- 20 x 20 ' Screen
- Hoogwaardige materialen - alle schermen zijn vervaardigd met behulp van 's werelds hoogste kwaliteit reflecterende en doorschijnende materialen
- Lichtgewicht
- Mobiliteit - het systeem kan snel worden gedemonteerd en is zo licht dat je hem overal mee naartoe nemen
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos