SUN-SWATTER PRO KIT Translucent -2/3rd (seamless)

Artikel - SB11708

SUN-SWATTER PRO KIT Translucent -2/3rd (seamless) #1

  • SUN-SWATTER PRO KIT Translucent -2/3rd (seamless) #1
  • SUN-SWATTER PRO KIT Translucent -2/3rd (seamless) #2
  • SUN-SWATTER PRO KIT Translucent -2/3rd (seamless) #3
  • SUN-SWATTER PRO KIT Translucent -2/3rd (seamless) #4
  • SUN-SWATTER PRO KIT Translucent -2/3rd (seamless) #5
  • SUN-SWATTER PRO KIT Translucent -2/3rd (seamless) #6

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 310,08 Incl. BTW: € 375,20
OF
Beschrijving
De SunBounce Sun-Swatter Pro Kit bevat een frame van 130x190cm, een diffusing doek, draagtas en spansysteem. Het Sun-Bounce Pro frame is een gepatenteerd inklapbaar frame. Het is superlicht en extreem stabiel. Dit speciale, van geanodiseerde aluminium, met de handgemaakte frame is in enkele seconden opvouwbaar en past in een zak van ca. 6 tot 8 cm doorsnede.

Deze stoffen diffuser verzacht en vermindert uw licht met ongeveer 2/3e f-stop (waarde direct gemeten achter het diffuser scherm). Het licht/schaduw contrast is optimaal uitgebalanceerd. U kunt gecontroleerde highlights toepassen zelfs als de zon hoog aan de hemel staat. U verkrijgt een gelijkmatig omgevingslicht die u kunt gebruiken voor het maken van portretten. Of u gebruikt een Sunbounce reflector om lichtaccenten te creëren waar u wilt. In ieder geval heeft u de lichtsituatie volledig onder controle.

Ideaal voor het maken van portetfoto's waarbij u de lichtbron wilt verzachten of verkleinen indien nodig. Voor buitenshuisgebruik met daglicht om flexibel en snel te werken. U kunt de diffuser ook in de studio gebruiken en daarmee de softbox te vervangen. Het materiaal is zo dicht dat er geen hot spots ontstaan. De diffuser kan ook worden gebruikt voor mirroring of het iets oplichten van het beeld.

PRODUCT KENMERKEN
- Sunbounce Sun-Swatter -2/3rd
- Naadloos
- Afmetingen: 130x190cm / 4" x 6"
- Kleur: Wit/ Transparant
- Diffusing: 2/3 stop
- Materiaal: textiel, aluminium
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos