SunBounce BOUNCE-WALL PRO KIT incl. all 6 different Reflectors

Artikel - SB15539

SunBounce BOUNCE-WALL PRO KIT incl. all 6 different Reflectors 
 #1

 • SunBounce BOUNCE-WALL PRO KIT incl. all 6 different Reflectors 
 #1
 • SunBounce BOUNCE-WALL PRO KIT incl. all 6 different Reflectors 
 #2
 • SunBounce BOUNCE-WALL PRO KIT incl. all 6 different Reflectors 
 #3
 • SunBounce BOUNCE-WALL PRO KIT incl. all 6 different Reflectors 
 #4
 • SunBounce BOUNCE-WALL PRO KIT incl. all 6 different Reflectors 
 #5
 • SunBounce BOUNCE-WALL PRO KIT incl. all 6 different Reflectors 
 #6
 • SunBounce BOUNCE-WALL PRO KIT incl. all 6 different Reflectors 
 #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 174,71 Incl. BTW: € 211,40
OF
Beschrijving
De SunBounce BOUNCE-WALL PRO-KIT incl. alle 6 verschillende reflectoren, maakt het mogelijk om met een selectie van verschillende reflectorplaten te werken. Deze BOUNCE-WALL van Sunbounce zal gebruikers helpen om met gemak een prachtige uitlichting te maken. Deze versie wordt niet geleverd met een "vast" bord, maar biedt de mogelijkheid om de ideale reflector te bevestigen. Hierdoor kan de gebruiker de stijl kiezen die zij de voorkeur geven voor hun onderwerp. De lichtgewicht BOUNCE-WALL, waarin de reflectoren geplaatst kunnen worden, houdt deze platen gemakkelijk en onder een ideale hoek voor een verlichtingsopstelling van 45/45 graden. Hij is geschikt voor de meeste camera's en speedlights en kan met een standaard 1/4" - 20 statiefbevestiging aan een camera worden bevestigd. Tevens is hij voorzien van een verstelbare arm die zowel aan de rechter- of linkerkant van de camera kan worden geplaatst.

BOUNCE-WALL (zilver)
De Silver BOUNCE-WALL van Sunbounce is een dubbelzijdige lichtreflector met zilveren kleuring. Het kan worden gebruikt met de Sunbounce BOUNCE-WALL-beugelset om het licht van een flitsschoen te reflecteren of afzonderlijk te gebruiken om natuurlijk of kunstlicht op uw onderwerp weer te geven. Het is flexibel en kan gemakkelijk worden opgeslagen en vervoerd, maar de stof en de lijst zijn veerkrachtig. Het meet 8 x 11 "(20,3 x 28 cm).

BOUNCE-WALL (goud)
De Gold BOUNCE-WALL van Sunbounce is een dubbelzijdige lichtreflector met gouden kleuren. Het kan worden gebruikt met de Sunbounce BOUNCE-WALL-beugelset om het licht van een flitsschoen te reflecteren of afzonderlijk te gebruiken om natuurlijk of kunstlicht op uw onderwerp weer te geven. Het is flexibel en kan gemakkelijk worden opgeslagen en vervoerd, maar de stof en de lijst zijn veerkrachtig. Het meet 8 x 11 "(20,3 x 28 cm).

BOUNCE-WALL (Zebra goud / zilver)
De Zebra Goud / Zilver BOUNCE-WALL van Sunbounce is een dubbelzijdige lichtreflector met een gouden en zilveren zebrapatroon. Het kan worden gebruikt met de Sunbounce BOUNCE-WALL-beugelset om het licht van een flitsschoen te reflecteren of afzonderlijk te gebruiken om natuurlijk of kunstlicht op uw onderwerp weer te geven. Het is flexibel en kan gemakkelijk worden opgeslagen en vervoerd, maar de stof en de lijst zijn veerkrachtig. Het meet 8 x 11 "(20,3 x 28 cm).

BOUNCE-WALL (Zigzag zilver / wit)
De Zig-Zag Silver / White BOUNCE-WALL van Sunbounce is een dubbelzijdige lichtreflector met een zilver en wit zigzagpatroon aan de ene kant en wit aan de andere kant. Het kan worden gebruikt met de Sunbounce BOUNCE-WALL-beugelset om het licht van een flitsschoen te reflecteren of afzonderlijk te gebruiken om natuurlijk of kunstlicht op uw onderwerp weer te geven. Het is flexibel en kan gemakkelijk worden opgeslagen en vervoerd, maar de stof en de lijst zijn veerkrachtig. Het meet 8 x 11 "(20,3 x 28 cm).

BOUNCE-WALL (Zigzag goud / wit)
De Zig-Zag Gold / White BOUNCE-WALL van Sunbounce is een dubbelzijdige lichtreflector met aan de ene kant een goud en wit zigzagpatroon en aan de andere kant wit. Het kan worden gebruikt met de Sunbounce BOUNCE-WALL-beugelset om het licht van een flitsschoen te reflecteren of afzonderlijk te gebruiken om natuurlijk of kunstlicht op uw onderwerp weer te geven. Het is flexibel en kan gemakkelijk worden opgeslagen en vervoerd, maar de stof en de lijst zijn veerkrachtig. Het meet 8 x 11 "(20,3 x 28 cm).

BOUNCE-WALL (Galaxy Gold)
De Galaxy Gold BOUNCE-WALL van Sunbounce is een dubbelzijdige lichtreflector met een gouden cirkel en een uitlopend lijnpatroon aan de ene kant en wit aan de andere kant. Het kan worden gebruikt met de Sunbounce BOUNCE-WALL-beugelset om het licht van een flitsschoenflits te reflecteren of afzonderlijk te gebruiken om natuurlijk of kunstlicht op uw onderwerp weer te geven. Het is flexibel en kan gemakkelijk worden opgeslagen en vervoerd, maar de stof en de lijst zijn veerkrachtig. Het meet 8 x 11 "(20,3 x 28 cm).

PRODUCT KENMERKEN
- Bounce Wall Reflector Holder
- Zilveren reflector
- Gouden reflector
- Zebra goud / zilver reflector
- Zigzag zilver / witte reflector
- Zigzag goud / witte reflector
- Galaxy Gold Reflector
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos

Accessoires