Sunbounce MINI KIT Gold - Backsite White 90 x 125cm

Artikel - SB11319

Sunbounce MINI KIT Gold - Backsite White 90 x 125cm #1

  • Sunbounce MINI KIT Gold - Backsite White 90 x 125cm #1
  • Sunbounce MINI KIT Gold - Backsite White 90 x 125cm #2
  • Sunbounce MINI KIT Gold - Backsite White 90 x 125cm #3
  • Sunbounce MINI KIT Gold - Backsite White 90 x 125cm #4

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 193,24 Incl. BTW: € 233,82
OF
Beschrijving
Sunbounce Mini Kit betreft een reflectiescherm waarvan de voorzijde een goud kleur heeft en de achterzijde Wit. Het formaat is 90 x 125cm. Dankzij het aluminium frame is omkrullen, zelfs in de wind uitgesloten. Het perfecte reflectiescherm voor portretten of kleine onderwerpen. Het scherm laat zich gemakkelijk door de fotograaf meenemen doordat deze compact is op te vouwen en licht van gewicht is.

Algemeen:
Mode en reclame fotografen weten het allang, een flitser hoort niet op je camera. Maar hoe zit dat als je zonder een legertje aan assistenten moet doen? De Sunbounce Micro Mini is de nieuwste telg in de Sunbounce GmbH familie die dat mogelijk maakt. Samen met de Sunbounce Flash-Bracket vormt het een stabiele combinatie voor een systeemflitser van bijvoorbeeld Canon, Nikon, Olympus of Sony. Ook is het systeem te combineren met de ELB 400 lampen van Elinchrom. Dit is perfect voor de (locatie)fotograaf die zonder assistent werkt.

De combinatie van je systeem flitser en een Sunbounce Micro Mini maakt de ideale locatie studio set voor portret-, natuur-, bruids- en reportage fotografen die niet meer dan noodzakelijk willen meeslepen. Natuurlijk kun je als de zon ook eens schijnt de Micro-Mini ook zonder je flitser gebruiken.

PRODUCT KENMERKEN:
- Reflectiedoek Goud - Achterzijde Wit
- Formaat: 90 x 125cm
- Extreem stabiel: Het frame is snel in en uit elkaar te halen, is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is extreem stabiel, zelfs in winderige situaties.
- Top kwaliteit materialen: alle reflector schermen zijn gemaakt met 's werelds meest hoogwaardige kwaliteits reflecterend en doorschijnende materialen.
- Betrouwbaarheid: Het Sunbounce system laat zich in elke situatie perfect besturen, waardoor je de meest optimale lichtcontrole hebt. Zelfs in sterke wind situaties is de controlle aanwezig.
- Licht van gewicht
- Mobiliteit - Het systeem kan snel gedisassembleerd worden en is zo licht dat je het overal mee naar toe kan nemen.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos