TetherTools Aero XDC Duo compartiment voor harde schijf Zwart

Artikel - JS00244

TetherTools Aero XDC Duo compartiment voor harde schijf Zwart #1

  • TetherTools Aero XDC Duo compartiment voor harde schijf Zwart #1
  • TetherTools Aero XDC Duo compartiment voor harde schijf Zwart #2
  • TetherTools Aero XDC Duo compartiment voor harde schijf Zwart #3
  • TetherTools Aero XDC Duo compartiment voor harde schijf Zwart #4
  • TetherTools Aero XDC Duo compartiment voor harde schijf Zwart #5

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 59,35 Incl. BTW: € 71,81
OF
Beschrijving
De TetherTools Aero XDC Duo Compartiment biedt plaats aan twee externe harde schijven. De kleur van dit compartiment is zwart.

Externe harde schijven spelen een belangrijke rol in het tethering fotograferen. Op zich niet vreemd gelet de vele voordelen die dit met zich meebrengt:
- Biedt onmiddellijke image draagbaarheid
- Biedt oplossing in gevallen wanneer intern geheugen van de eigen computer tekort schiet
- Maakt het mogelijk om gelijktijdig een real-time back-up systeem aan te leggen.
- Beschermt tegen schijffouten die tot verlies van beelden en werk kan leiden.

Het compartiment is zo ontworpen om naadloos gecombineerd te worden met de Aero Systems van TetherTools en de laptop tafel van Elinchrom. De XDC is gemaakt van hetzelfde lichtgewicht T6 Aerospace aluminium en is afgewerkt met geborsteld zilver of in dit geval met niet- reflecterende zwarte coating.

De Aero XDC , XDC Mini en XDC Duo zijn de ideale vakken voor externe drivers en te gebruiken met elke TetherTools Tether Table Aero. De XDC kan eenvoudig onder het tafelblad worden gemonteerd. Het ontwerp is zo gemaakt dat op eenvoudige wijze met de kabels connectie gemaakt kan worden met de harde schijven. Tevens draagt deze open structuur bij aan een efficiënte ventilatie, ten behoeve van het het koel houden van de schijven.

De Aero XDC kan worden geplaatst aan weerszijden van elke Tether Table Master , Standard of Traveler, integreren moeiteloos in elke fotografen bestaande work- flow. De Aero MacBook Pro 13 " , 15" , 17 " en iMac Tether Table is compatibel met de Aero XDC maar kan alleen worden geplaatst aan de linker kant van de tafel .

Ontworpen om de meest populaire mobiele externe harde schijven, zoals de G -Tech Mini, die worden gebruikt door fotografen vandaag passen, de XDC Duo, heeft binnen afmetingen van 3 7/8 "W x 2 ¼ " H x 6 "D / 99mm x 57mm x 152mm . De Aero XDC , XDC Mini en op maat ontworpen compartimenten zijn ook beschikbaar.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos