TetherTools TetherPro USB 3.0 SuperSpeed Active Extension Cable (16ft-5m) Orange

Artikel - JS01017

TetherTools TetherPro USB 3.0 SuperSpeed Active Extension Cable (16ft-5m) Orange #1

  • TetherTools TetherPro USB 3.0 SuperSpeed Active Extension Cable (16ft-5m) Orange #1
  • TetherTools TetherPro USB 3.0 SuperSpeed Active Extension Cable (16ft-5m) Orange #2
  • TetherTools TetherPro USB 3.0 SuperSpeed Active Extension Cable (16ft-5m) Orange #3
  • TetherTools TetherPro USB 3.0 SuperSpeed Active Extension Cable (16ft-5m) Orange #4
  • TetherTools TetherPro USB 3.0 SuperSpeed Active Extension Cable (16ft-5m) Orange #5
  • TetherTools TetherPro USB 3.0 SuperSpeed Active Extension Cable (16ft-5m) Orange #6

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 48,76 Incl. BTW: € 59,00
OF
Beschrijving
TetherPro USB kabels zijn van een hoogwaardige kwaliteit en ontworpen voor een foto-overdracht met hoge snelheid terwijl u tethered. De goude kernen reduceren ruis- en signaalfouten zodat u de meest betrouwbare tethering-ervaring zult beleven. Verkrijgbaar in oranje of zwart. TetherPro biedt tevens FireWire kabels geschikt voor nagenoeg iedere situatie.TetherPro FireWire vermindert radiofrequentie en elektromagnetische interferentie.

De Mini-HDMI & HDMI TetherPro kabels bieden een alles-in-1 high definition AV-aansluiting. Verkrijgbaar in diverse lengtes zijn ze ideaal voor het bekijken van foto's en HD-video op een HDMI-compatibele TV of monitor.

Passieve USB 3.0 kabels over (5 meter) lengte ten behoeve van gegevensoverdracht kan leiden tot signaalfouten en / of ruis en worden niet aanbevolen. Een actieve USB-verlengkabel en een passieve (4,6 meter) USB samen kunnen in serie worden geschakeld voor een totaal van 30 voet (10m) voordat er een drop-off in signaal of de kwaliteit wordt gedetecteerd.

De TetherPro SuperSpeed USB 3.0-verlengkabel, beschikbaar in 5 Meter lengte, is een actieve extensie. Actieve verlengkabels zorgen voor langere afstanden tethering zonder zorgen over signaal fouten of corrupte data transfers.

Ontworpen om de hoogste USB-specificaties uit te filteren ruis en transmissie fouten te reduceren, zijn alle kabels volledig afgeschermd om te beschermen tegen externe signaal interferentie. Met een actieve USB-apparaat, worden signalen en data transfers te gaan in en uit de verlengkabel gebufferd om een consistente kwaliteit van het signaal te garanderen, voldoen aan de hoogste elektrische en timing USB specificaties.

Set-up is eenvoudig, sluit gewoon de mannelijke uiteinde van de 5 meter Actieve extensie in uw computer en dan je camera of ander apparaat USB-kabel aansluiten op de vrouwelijke einde van deze verlengkabel, zodat de repeater zich het dichtst bij het apparaat, niet op de computer.

PRODUCT KENMERKEN:
- Kleur kabel High-Visibility oranje
- SuperSpeed USB heeft een 5 Gbps signaalsnelheid aanbieden 10x prestaties stijging ten opzichte van Hi-Speed USB.
- Geïntegreerde Sync-N-Go technologie die de gebruiker wacht-tijd minimaliseert.
- Geoptimaliseerde Efficiency van de macht. Geen apparaat polling en lagere actieve en inactieve stroomverbruik.
- Backwards compatibel met USB 2.0. Apparaten samenwerken met USB 2.0-platforms. Hosts USB 2.0 ondersteunen oudere apparaten.

Zorg ervoor dat u uw apparatuur als de specificaties te raadplegen om juiste type kabel en de juiste verbindingen te garanderen.

Let op: USB 3.0 werkt 100% maximaal tot 5 meter

TetherTools TetherPro USB 3.0 Active Extension, 16" high visibility oranje
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos