X-Rite ColorChecker White Balance Card

Artikel - DV14869

X-Rite ColorChecker White Balance Card #1

  • X-Rite ColorChecker White Balance Card #1
  • X-Rite ColorChecker White Balance Card #2

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 50,00 Incl. BTW: € 60,50
OF
Beschrijving
De X-Rite ColorChecker White Balance card zorgt voor een nauwkeurige wit weergave. Aangezien lichtomstandigheden veranderen, past de camera zich aan waardoor de witbalans en kleur per foto kan verschillen. De wetenschappelijk ontworpen ColorChecker White Balance card is een absolute neutrale wit verwijzing wat zorgt voor een nauwkeurige wit weergaven in alle lichtomstandigheden. Hierdoor worden de beelden zo natuurgetrouw mogelijk.
De X-Rite ColorChecker White Balance card. geeft u ook een manier om kleur gevoeligheid van een digitale camera aan te passen om exact overeenkomen met het omgevingsverlichting. De waargenomen witte kleur verandert op basis van omgevingsomstandigheden. Buiten wordt wit als koel waargenomen, binnen wordt het als warm waargenomen en onder TL-licht krijgt wit een groene gloed. Overal, binnen, buiten en zelfs in de studio, kunt u gemakkelijk een nauwkeurige wit weergave verkrijgen met een witbalans correctie aan de hand van de X-Rite ColorChecker White Balance card.

Toepassingen:
Ontworpen om kleur verschuivingen te voorkomen
Zorgt voor een spectraal neutraal, gelijkmatig oppervlak
De kleurgevoeligheid van digitale camera's kunnen worden aangepast voor een exacte overeenkomst met omgevingsverlichting

Kenmerken:
Aantal kleuren: 1
Beschrijving van de kleur: wit
Afmetingen: 21,59 x 27,94 cm
Specificatie Beoordelingen Download & Links Videos