X-Rite Digital ColorChecker SG

Artikel - DV14871

X-Rite Digital ColorChecker SG #1

  • X-Rite Digital ColorChecker SG #1
  • X-Rite Digital ColorChecker SG #2

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 340,00 Incl. BTW: € 411,40
OF
Beschrijving
De Digitale ColorChecker Semi Gloss (SG) kaart van X-Rite is speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de wensen van de digitale fotograaf en kunt u uitstekend gebruiken als kalibratie-tool. De Digitale ColorChecker (SG) kaart kan ook gebruikt worden in combinatie met een kleurmagement programma voor het aanmaken van ICC profielen van uw digitale kamera. De kaart heeft 140 nauwkeurig gekozen kleuren, specifiek gekozen om de kleurruimte van uw digitale kamera of scanner zo goed mogelijk in kaart te brengen.

Door met uw camera een testopname te maken van de Digitale ColorChecker (SG) kaart in de betrokken lichtomstandigheden, kunt u eenvoudig het digitale resultaat van het beeld vergelijken met de werkelijke situatie. U kunt goed vergelijken en een correcte witbalans maken of uw beeld neutraal maken of houden.

Kenmerken
- Tevens voorzien van de 24 standaard ColorChecker kleuren. Deze kleuren zijn van belang voor het beoordelen van huidtinten, herfstkleuren of het hemelse blauw. Alle kleurenvlakken reflecteren het licht op dezelfde wijze in alle delen van het visuele spectrum.
- De kaart is voorzien van de nodige verschillende huidtinten, waardoor u veel nauwkeuriger en in een brede variëteit de huidtinten van uw beelden kunt tonen
- Met de grijsschaal kunt u de witbalans van de kamera controleren en onafhankelijk van de lichtbron een neutrale weergave van uw beelden krijgen.
- Stevige kaart in een standaard afmeting van 21,6 x 27,9 cm
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos