X-Rite i1Display Pro

Artikel - DV14864

X-Rite i1Display Pro #1

 • X-Rite i1Display Pro #1
 • X-Rite i1Display Pro #2
 • X-Rite i1Display Pro #3
 • X-Rite i1Display Pro #4
 • X-Rite i1Display Pro #5
 • X-Rite i1Display Pro #6
 • X-Rite i1Display Pro #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 199,00 Incl. BTW: € 240,79
OF
Beschrijving
De X-Rite i1Display Pro is een kalibratie en profiling systeem voor uw beeldscherm of projector. De i1Display Pro helpt om ervoor te zorgen dat de kleuren op uw beeldscherm overeenkomen met die in de oorspronkelijke afbeelding of bestand. De i1Display Pro beschikt over de i1Profiler software voor het kalibreren en profileren van alle moderne beeldscherm en projector-technologieën, waaronder LED en Wide Gamut LCD's. De i1Display Pro is ook spectraal gekalibreerd, waardoor bij voorbereid is op toekomstige weergavetechnologieën.

Ergonomisch design met 3 functies
Het ergonomische ontwerp omvat drie functies - omgevingslicht meting, monitor profilering en projector profilering - in een zeer strak, compact en volledig geïntegreerd apparaat. Een op maat ontworpen RGB filter set biedt accurate kleuren metingen, terwijl het optische ontwerp zorgt voor een meer consistente kleuraanpassing tussen de verschillende typen beeldschermen. Er is zelfs een roterende diffuser arm die kan worden gebrukt als een stand voor tafelblad projector profilering en omgevingslicht meting. De handige geïntegreerde statiefaansluiting is vooral handig voor projector profilering in grotere zalen.

Basic en Advanced Modi
De i1Display Pro biedt zowel Basic als Advanced Modi, waardoor u zelf kunt kiezen welke het beste voor u is. Basic modus biedt een wizard-gestuurde interface met vooraf gedefinieerde opties om het snelst tot een professionele kalibratie te komen. De Advanced modus biedt u gedefinieerde opties voor een meer geavanceerde profilering, om de hoogste kwaliteit kleurreproductie te krijgen op beeldschermen en projectoren. Deze modus biedt ook de mogelijkheid om beeldschermen te testen en tools om de beeldkwaliteit te garanderen.

Profielen gebruiken op meerdere beeldschermen
U kunt profielinstellingen gebruiken op meerdere beeldschermen die aangesloten zijn op dezelfde computer of op meerdere computers binnen een werkgroep. Voor en na foto's laten het resultaat direct zien. Een handige profiel herinnering laat u weten wanneer het tijd is om uw beeldscherm of projector opnieuw te kalibreren.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos