X-Rite i1Publish Pro 2 Upgrade

Artikel - DV14861

X-Rite i1Publish Pro 2 Upgrade #1

  • X-Rite i1Publish Pro 2 Upgrade #1
  • X-Rite i1Publish Pro 2 Upgrade #2
  • X-Rite i1Publish Pro 2 Upgrade #3
  • X-Rite i1Publish Pro 2 Upgrade #4
  • X-Rite i1Publish Pro 2 Upgrade #5
  • X-Rite i1Publish Pro 2 Upgrade #6
  • X-Rite i1Publish Pro 2 Upgrade #7

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 1.535,00 Incl. BTW: € 1.857,35
OF
Beschrijving
Door X-Rite i1 Publish Pro 2 nauwkeurig te zijn met kleur kunt u het niveau van pre-press en media-afdelingen omhoog brengen. Met i1 Pro 2 hebt u een uiterst professionele oplossing voor colormanagement waarmee u de kwaliteit, de accuraatheid én de stabiliteit van het creatieve proces in zowel digitale uitingen als drukwerk beheerst. Bovendien ontvangt u realtime feedback voor nauwkeurige metingen en beschikt u over gereedschappen waarmee u uzelf kunt controleren en kleine verschuivingen op proeven kunt corrigeren.

Optimaliseer CMYK-bestanden
Met het kunnen koppelen van profielen aan apparatuur is het mogelijk om verschillende apparaten te optimaliseren voor bestanden met het CMYK-profiel, met behoud van het zwarte kanaal en de inkten. Op het moment dat u het bestand bijvoorbeeld op een ander apparaat wilt laten afdrukken, kunt u optimaal vertrouwen op de kleurechtheid. Ook Pantone-kleuren worden ondersteund.

Ondersteuning voor ISO-normen
Het naleven van de industriestandaarden is een cruciaal element voor het beheren van kleuren. Met X-Rite i1 Publish Pro 2 kunt u alle ISO- en M-standaarden naleven. Als u werkt met optische bleekmiddelen voor een meer helder beeld, verkrijgt u wisselende meetresultaten. Door X-Rite's brede ondersteuning voor verschillende omstandigheden kunt u zelfverzekerd aan de slag.

Profielen
Met X-Rite i1 Publish Pro 2 hebt u de mogelijkheid om profielen aan te maken voor een groot scala aan apparaten: camera's, mobiele iOS-apparaten, beeldschermen, projectoren, scanners, RGB-fotoprinters en CMYK-printers. U kunt tijdens het proces alles in de gaten houden: van proefdruk tot eindresultaat en een rapport over de prestaties van de apparatuur bekijken. Dit maakt het eenvoudig om kwaliteit te leveren en daardoor bespaart u op kosten én tijd.

Kenmerken
- Precies, betrouwbaar en functioneel
- Professionele oplossing voor colormanagement
- Accuraatheid en stabiliteit in het creatieve proces
- Geschikt voor digitale uitingen en drukwerk
- Koppel profielen aan diverse apparaten
- Biedt ondersteuning voor ISO-normen
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos