Yuneec Breeze Myflyingcamera EU

Artikel - YU51960

Yuneec Breeze Myflyingcamera EU #1

  • Yuneec Breeze Myflyingcamera EU #1

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 415,83 Incl. BTW: € 503,15
OF
Beschrijving
De nieuwe Yuneec Breeze Myflyingcamera drone heeft een volledig nieuw multicopter segment geopend. Uitgerust met een hoogwaardige 4K camera die verticaal kan worden gedraaid en een moderne Ambarella foto chipset, kunt u films en video's produceren die op geen enkele wijze minderwaardiger zijn dan die gemaakt op een premium actie camera.

Met zijn kleine maat van slechts 24 cm diameter is deze vliegende camera een bewezen selfie-drone die je altijd bij je kunt houden. Er is geen aparte afstandsbediening nodig - de camera wordt eenvoudig en intuïtief van een smartphone geregeld.
De Breeze beschikt over optische stroom GPS en IPS sensoren, waardoor deze zowel binnen als buiten zeer stabiel in de lucht blijft. Dit maakt dat je geen ervaren drone piloot hoeft te zijn om met de Yuneec Breeze te vliegen.

Danzkij de geintegreerde geavanceerde vliegmodi, zoals; Selfie, Journey, Orbit, Pilot en Follow Me - zijn prachtige en indrukwekkende camerabeelden te maken. De geïntegreerde sociale media functies maken het mogelijk om gemaakte opnamen rechtstreeks naar Facebook en andere sites via de Breeze app te verzenden.

De Yuneec Breeze Myflyingcamera multicopter wordt geleverd compleet met propellerbeschermers voor beperkte ruimten, een set reserve propellers, een transportdoos, een lader en een vervangbare 1150 mAh LiPo-batterij die 12 minuten vliegtijd biedt. Voor de besturing heeft de drone piloot alleen hun eigen smartphone nodig.

De gratis app is compatibel met iOS en Android en kan worden verkregen bij zowel de Apple AppStore als de Google Play Store.

PRODUCTHOOGTEPUNTEN
- Batterij Type LiPo vliegtuig
- Aircaft Dimension (HxWxL) 196 x 196 x 65 mm
- Vliegtuig Max Flying Altitude 80 mt
- Vliegtijd Runtime 12
- Vliegtuig startvermogen 385 g
- Accessoire Camera FOV 117 °
- Accessoire Camera Sensor 1 / 3.06 CMOS
- Toebehoren camera sluitertijd 1/30 - 1 / 8000s
- Maximale bedrijfstemperatuur 40
- Accessoire Foto Resolutie 13 Megapixel
- Video Video Resolutie 4K - 4160 x 3120 pixels (13 MP)
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos