Caruba BigBag CB-2

Artikel - CB002

Caruba BigBag CB-2 #1

  • Caruba BigBag CB-2 #1
  • Caruba BigBag CB-2 #2

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 93,00 Incl. BTW: € 112,53
OF
Beschrijving
Een Caruba BigBag is een professionele video- en/of studiotas. De tas is van een zeer hoge kwaliteit en speciaal ontwikkeld om uw studio- & flitssysteem te beschermen tijdens transport. Naast een veilig transport biedt een Caruba BigBag u een flexibele en volledig aanpasbare binnenzijde. De tas is ideaal om bijvoorbeeld een complete Elinchrom Ranger Quadra (RX) flitsset in te vervoeren.

Flexibele binnenzijde & Draagcomfort:
De verplaatsbare tussenschotten zorgen ervoor dat u de tas kunt aanpassen aan de door u gewenste situatie. De tussenschotten zijn voorzien van klitteband en kunnen aan de binnenzijde vast worden gezet aan de zijkanten van de tassen. Deze flexibiliteit geeft u het voordeel dat u, naast flitskoppen ook een SLR, video-set of een telezoom lens kan vervoeren.

In de zijvakken aan de buitenkant van de tas heeft u nog extra mogelijkheid om kleinere accessoires op te bergen (bijvoorbeeld kabels of remote controls).

Kwaliteit en Bescherming;
De onderzijde van de Caruba BigBag is waterresitent, op deze wijze zal uw apparatuur minder snel nat worden als deze op een vochtige ondergrond staat.
De comfortabele handvatten zorgen ervoor dat u de tas makkelijk mee kunt nemen op locatie.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos