Privacy Policy

Beveiligde verbinding

  • Wanneer u bij ons op de website rondkijkt of een bestelling plaatst vind het verkeer plaats via een beveiligde verbinding die u kunt herkennen aan het slotje in uw browser en/of een groen gekleurde adresbalk.

Privacy

  • Omdat wij grote waarde hechten aan uw en onze privacy worden persoonsgegevens altijd met de grootste zorg door ons behandeld. Alle wat wij met persoonsgegevens doen is conform de Nederlandse wet- en regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens.
  • Op verzoek kunt u inzage krijgen in de door ons opgeslagen persoonsgegevens en u kunt ons verzoeken gegevens te verwijderen of wijzigen. U kunt ons ook verzoeken een gegevens export te maken waarin alle gegevens staan die wij over u hebben. 
  • Wij behouden ons ten alle tijden het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacy-beleid. We raden u dan ook aan ons statement hierover regelmatig te bekijken zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.
  • Wanneer u vragen of klachten heeft over ons privacy beleid, dan helpen we u uiteraard graag. U krijgt het snelst antwoord indien u contact opneemt met onze klantenservice. op werkdagen zijn we bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. U kunt ons bereiken per email via [email protected] of per telefoon op +31(0)75-6841742.
  • Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Welke gegevens verzamelen wij?

  • Als u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid en ze worden gedeeld met daarvoor bestemde bedrijven, zoals post verwerkende bedrijven en bestelservices. 
  • Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres, postcode en woonplaats, die u invult bij het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te controleren en te verwerken. 

Uw e-mailadres:

  • Uw e-mailadres gebruiken wij als preferent communicatiemiddel bijvoorbeeld om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling gereed is voor verzending. Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief en u deze aanmelding heeft bevestigd, zullen wij u met enige regelmaat op de hoogte houden van productinformatie en acties. Uiteraard kunt u zich ten alle tijden afmelden voor onze nieuwsbrief.

Uw telefoonnummer:

  • Uw telefoonnummer gebruiken wij indien wij denken dat snel contact nodig is, bijvoorbeeld wanneer wij zien dat u een bestelling plaatst waarvan wij denken dat deze niet compatibel is met de apparatuur die u tegelijkertijd aanschaft.
  • Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.

Uw IP-adres:

  • Uw IP adres wordt door ons opgeslagen om te controleren op fraude.

Verkeersgegevens

  • Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. enk hierbij aan het aantal pagina’s die u bekijkt, hoe vaak u moet klikken voordat u gevonden heeft wat u wilt hebben, of u veel moet scrollen door onze pagina, dat soort zaken. Wij doen dit om onze website zo goed mogelijk te optimaliseren.
  • De door ons opgeslagen verkeersgegevens zijn niet te herleiden op persoonlijk niveau. Wij kunnen hiervan alleen gemiddelden zien die geschikt zijn voor optimalisatie doeleinden.

Service:

  • U kunt met ons bellen, mailen en ons bereiken via Facebook.
    Om onze service beter te maken en om te voorkomen dat u meerdere keren hetzelfde verhaal moet vertellen, maken wij aantekeningen op persoonlijk niveau die wij bewaren.

Betaalgegevens:

  • Om uw order te kunnen betalen, maken wij gebruik van de beveiligde betaalomgeving van Buckaroo. Wanneer u betaalt worden uw gegevens in onze administratie, bij de bank en bij Buckaroo verwerkt en opgeslagen zodat wij uw betaling kunnen koppelen aan uw bestelling.

Fraude of diefstal

  • Ter voorkoming van fraude onderzoeken wij klantgegevens. Als wij fraude vermoeden, geven wij uw klantgegevens door aan de opsporingsinstanties van de overheid.

Bewaartermijn:

  • Uw gegevens worden bij ons en onze CMS partner (Afas) opgeslagen en bewaard zolang als dit nodig is om uw bestelling(en) zo goed mogelijk af te handelen. Bedenk hierbij dat ook de garantietermijn deel uitmaakt van de bestelling en dat dit maakt dat wij sommige gegevens jaren in ons systeem moeten houden.
  • Afgesloten accounts worden bij ons automatisch gewist tenzij er een wettelijke plicht is om (een deel van) deze gegevens te bewaren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de fiscale bewaarplicht van 7 jaar).

Persoonsgegevens

  • Persoonsgegevens zijn gegevens die echt herleidbaar zijn aan de persoon. Deze gebruiken wij voor een correcte afhandeling van uw bestelling(en) en deze worden deels door ons gedeeld met andere bedrijven, zoals post en pakket verwerkende bedrijven.

Verkeersgegevens

  • Verkeersgegevens zijn gegevens die niet persoonlijk zijn en die dus ook niet herleidbaar zijn aan een specifieke gebruiker. Wij gebruiken deze gegevens in de vorm van statistieken om onze website en dienstverlening zo goed mogelijk te optimaliseren.

Delen van gegevens met derden

  • Wij zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en wij zullen deze gegevens uitsluitend aan door ons gecontracteerde incassobureaus ter beschikking stellen in geval van overschrijding van de door ons gestelde betalingstermijn. Om uw gegevens zo goed mogelijk te kunnen beveiligen, schakelen wij indien nodig andere partijen in.
  • Uw gegevens worden op beveiligde en versleutelde servers opgeslagen. Medewerkers van Fotoflits B.V. zijn de enige enige personen die toegang hebben tot de persoonsgegevens en hebben een geheimhoudingsplicht van de persoonsgegevens die zij kunnen inzien. Om uw gegevens zo goed mogelijk te kunnen beveiligen, schakelen wij daar waar nodig ook andere partijen in.

Heeft u nog vragen over ons privacybeleid? Neem contact met ons op:

E-mail: [email protected] of telefoon: 075-6841742

 

AVG Recht op informatie, correctie, beperking van de verwerking en verwijdering van gegevens, en over het recht een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit.
Als betrokkene heeft u de volgende rechten: Conform art. 15 AVG heeft u het recht om informatie op te vragen over uw persoonlijke gegevens die door ons worden verwerkt, voor zover deze informatie daarin is beschreven; conform art. 16 AVG heeft u het recht om onmiddellijke correctie van door ons opgeslagen onjuiste of onvolledige persoonsgegevens te eisen; conform art. 17 AVG heeft u het recht te verzoeken om verwijdering van uw bij ons opgeslagen persoonsgegevens, tenzij verdere verwerking
- het recht op vrijheid van meningsuiting en van informatie uit te oefenen;
- een wettelijke verplichting na te komen;
- om redenen van algemeen belang, of
- voor het doen gelden, het uitoefenen of het verdedigen van rechtsvorderingen is vereist;
conform art. 18 AVG, het recht om beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te vragen, voor zover
- u de juistheid van de gegevens ontkent;
- de verwerking onrechtmatig is, maar u weigert deze te wissen;
- we de gegevens niet langer nodig hebben, maar u heeft ze wel nodig om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen, of
- tegen de verwerking bezwaar heeft gemaakt
overeenkomstig art. 21 AVG; conform Art. 20 AVG heeft u het recht om uw persoonlijke gegevens die u ons verstrekt heeft, te ontvangen in een gestructureerd, actueel en machineleesbaar formaat of om de overdracht ervan aan een andere verantwoordelijke te vragen; Het recht om overeenkomstig art. 77 AVG een klacht in te dienen bij een toezichthoudende
autoriteit. In de regel kunt u contact opnemen met de toezichthoudende instantie van uw gewoonlijke woon- of werkplaats of van ons hoofdkantoor.

 

De licht- en studiospecialist
van Nederland

Voor 16:00 uur besteld,
zelfde dag de deur uit

Meer dan 3000 producten
uit voorraad leverbaar

Sfeervolle showroom
en eigen reparatieafdeling

Deskundig personeel
met praktijkervaring

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »