Digital Lighthouse Medium 47 x 70 cm Opnametent

Artikel - PH7224

Digital Lighthouse Medium 47 x 70 cm Opnametent #1

  • Digital Lighthouse Medium 47 x 70 cm Opnametent #1
  • Digital Lighthouse Medium 47 x 70 cm Opnametent #2
  • Digital Lighthouse Medium 47 x 70 cm Opnametent #3

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 119,00 Incl. BTW: € 143,99
OF
Beschrijving
De Digital Lighthouse (Medium) betreft een hoogwaardige op opnametent van het Amerikaanse merk Photek. Het materiaal is kleurecht doorschijnend wit.

Deze tent is in drie maten leverbaar, t.w.: Small, Medium en Large. De Medium versie is geschikt voor het fotograferen van kleine en (middel) grote producten. Door de buitenzijde van deze tent aan te lichten, ontstaat er een mooie gelijke spreiding van het licht. Dit kan middels daglicht, HMI, LED, flitslicht, Kwarts- en/ of gloeilampen.

De Digital Lighthouse kan vanuit de zijkanten, bovenkant, achterzijde en voorkant belicht worden. Bij plaatsing op een opnametafel is ook belichting vanaf de onderzijde mogelijk. Tevens is de tent uitgerust met een zwart verwijderbaardoek , welke helpt bij het voorkomen van schaduwen op de achtergrond, waardoor het te fotograferen onderwerp volledig losstaand gefotografeerd kant worden. Een uitneembare plexiglasplaat vormt een solide basis voor het plaatsen van (vochtige) producten. •Dankzij de constructie is een optimale belichting van de tent is simpel en efficient te doen en neemt minder tijd in dan conventionele belichtings methoden.

- Zeer transportabel en gemakkelijk op te bergen. In een handomdraai op te zetten en in te klappen.
- Meerdere camera openingen, welke middels een rits afsluitbaar zijn.
- Voor het gemakkelijk en optimaal positioneren van de producten zijn de frontpanelen aan drie zijden open te vouwen.

De Photek Digital Lighthouse Medium is 47 x 47 x 70 cm. en wordt standaard geleverd met opberg- / transporttas, plexiglas platen en twee achtergronden (zwart & wit). De tent is voorzien van meerdere camera-openingen, welke middels een ritssysteem zijn te sluiten. Door de buitenzijde van deze tent aan te lichten, ontstaat er een mooie gelijke spreiding van het licht, deze is dan ook uitermate geschikt voor het fotograferen van producten.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos