Elinchrom Indirect LiteMotiv Strip 33 x 175 cm

Artikel - EL28003

Elinchrom Indirect LiteMotiv Strip 33 x 175 cm #1

  • Elinchrom Indirect LiteMotiv Strip 33 x 175 cm #1
  • Elinchrom Indirect LiteMotiv Strip 33 x 175 cm #2
  • Elinchrom Indirect LiteMotiv Strip 33 x 175 cm #3
  • Elinchrom Indirect LiteMotiv Strip 33 x 175 cm #4
  • Elinchrom Indirect LiteMotiv Strip 33 x 175 cm #5

Video

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 924,79 Incl. BTW: € 1.119,00
OF
Beschrijving
De Indirect striplights van Elinchrom zijn wereldwijd bekend geworden door het ongekend zachte licht wat bereikt wordt met deze softboxen. Doordat er de keuze is uit verschillende maten is er voor vrijwel elke klus wel een geschikte softbox te krijgen, met elk zijn eigen effect van het licht.

De Indirect LiteMotiv Strip 33 x 175 Softbox is uitgerust met het unieke en hoogwaardige reflectiemateriaal, welke de LiteMotiv serie van Elinchrom zo geliefd maakt.

De striplights worden veel gebruikt bij full body fotografie, waarbij het zachte licht een mooie manier is om vaanf de zijkant meer diepte in te foto te creeëren. Daarnaast wordt deze softbox veel gebruikt bij productfotografie, omdat de reflectie van deze softbox niet als storend wordt ervaren!

Door een uniek gepatenteerde constructie en design hebben de Indirecte Softboxen wereldwijde bekendheid gegeven. De centraal geplaatste lamphouder maakt het mogelijk om de lamp centraal in de softbox te plaatsen, waardoor het beschikbare licht optimaal benut wordt. Het optische resultaat is een lichtbron, welke zo egaal is dat de Indirect Softlites vaak liefkozend "The Beauty Light" worden genoemd!

Daarnaast staan de Indirect Softboxen van Elinchrom bekend om het super snelle opzet- & inklap gemak. De softbox in een paar seconden opzetten is dus gewoon mogelijk.

Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos