Manfrotto D1 Drone Backpack

Artikel - MA50464

Manfrotto D1 Drone Backpack #1

  • Manfrotto D1 Drone Backpack #1
  • Manfrotto D1 Drone Backpack #2
  • Manfrotto D1 Drone Backpack #3
  • Manfrotto D1 Drone Backpack #4
  • Manfrotto D1 Drone Backpack #5
  • Manfrotto D1 Drone Backpack #6

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 164,46 Incl. BTW: € 199,00
OF
Beschrijving
De Manfrotto D1 Drone Backpack maakt deel uit van de Aviator collectie tassen die speciaal zijn ontworpen voor het vervoeren van de diverse DJI Phantom quadcopters en hun accessoires. Bij het maken van deze rugtas is gedacht aan de vorm en het ontwerp van de nieuwste quadcopters, zoals de DJI Phantom 3 & Phantom 4. Bovendien is de tas licht van gewicht, waterbestendig en biedt hij zeer veel opbergruimte.

Ongekende ruimte
Allereerst past natuurlijk uw quadcopter in de D1 Drone Backpack inclusief de afstandsbediening en alle accessoires. Daarnaast kunt u er ook een spiegelreflexcamera met een extra objectief en een statief mee vervoeren. Zo hebt u alles bij de hand als u aan de slag gaat met uw quadcopter en kunt u zelfs aanvullende beelden schieten vanaf de grond. Ook een 17" laptop en een tablet gaan gemakkelijk mee.

Vliegensvlug verplaatsen
Een bijzonder kenmerk van de Drone Backpack is de mogelijkheid om uw drone met de propellers bevestigd te vervoeren als u snel naar een andere locatie wilt gaan. U kunt dan uw quadcopter supersnel in het voorvak stoppen waarbij de propellers naar buiten uitsteken. De perfecte combinatie van goede bescherming, gemak en snelheid.

Kenmerken:
- Materiaal: Nylon
- Buitenafmetingen: 56x34x23cm
- Binnenafmetingen: 51x30x16cm
- Statiefaansluiting: Ja
- Waterdicht: Regenhoes
In de doos Beoordelingen Download & Links Videos