Manfrotto Wind-up Stand Black 087NWB

Artikel - MA087NWB

Manfrotto Wind-up Stand Black 087NWB #1

  • Manfrotto Wind-up Stand Black 087NWB #1
  • Manfrotto Wind-up Stand Black 087NWB #2
  • Manfrotto Wind-up Stand Black 087NWB #3
  • Manfrotto Wind-up Stand Black 087NWB #4
  • Manfrotto Wind-up Stand Black 087NWB #5
  • Manfrotto Wind-up Stand Black 087NWB #6

Beschikbaarheid: In voorraad

Excl. BTW € 461,98 Incl. BTW: € 559,00
OF
Beschrijving
De Manfrotto Wind-up Stand 087 NWB is een zwart-stalen statief met een aangepaste kolom. Daarnaast zijn er twee risers die tegelijkertijd uitschuiven bij een verhoging van 4.5cm met het handvat. Manfrotto is het merk voor extreem robuuste statieven in allerlei soorten en maten. Niet alleen de bouwkwaliteit, maar ook het gebruiksgemak en eigen gewicht spelen mee. Immers, bij intensief gebruik moet het statief niet alleen lang meegaan, maar ook handelbaar zijn. Reden te meer voor Manfrotto om een statief te bouwen dat aan alle eisen voldoet. De 087NWB kan tot maximaal 3.7 meter omhoog getakeld worden, met een maximum belasting van 30 kg en een eigen gewicht van 21.4 kg.

Constructie van de 087NWB

Er is niet bezuinigd op kwaliteit en dat is direct te zien aan de constructie van het statief. Zo zijn de poten onder meer voorzien van extra stabiliteits-dwarsliggers. Deze zorgen dat de poten verbonden zijn met de basis en zo altijd evenwijdig uitklappen. Hiernaast valt direct op dat de diverse buiskoppelingen vrij groot zijn uitgevoerd, wat een stevige verbinding creëert tussen de diverse buisdelen. Het wind-up systeem is voorzien van een dubbele riser, die gelijktijdig met elkaar werken. Zo worden beide delen tegelijk uitgeschoven, zodat ultieme stabiliteit gewaarborgd blijft.

De Manfrotto wind-up in de praktijk

Om ook op minder vlakke oppervlakten te kunnen werken, is één van de poten voorzien van een uitschuifbaar deel. Zo kunt u keer op keer stabiliteit waarborgen, zelfs op grotere hoogtes. Dit maakt de 087NWB geschikt voor een eenvoudige fourbar, mede dankzij de TV-spigot en pin die bovenop het statief voorzien is. Daarnaast is ook een normaal 35mm gat voorzien voor truss-adapters.

Garantietermijn
Op dit product krijgt u 3 jaar garantie.
Specificatie In de doos Beoordelingen Download & Links Videos