Page 1 of 2

Aputure: perfect verlicht

Aputure is een wereldwijde ontwerper en fabrikant van bioscoopverlichtingsarmaturen, lichtvormingsaccessoires en verlichtingssoftware. Dit bedrijf werd in 2005 opgericht om professionele apparatuur te maken tegen een betaalbare prijs. Het van oorsprong Chinese bedrijf levert verlichtingen met de kwaliteit en functies die nodig zijn om elke creatieve visie volledig te realiseren. Voor de aankoop van uw Aputure verlichting kunt u terecht bij FotoFlits. Ervaren en deskundig op het gebied van licht en studio.

Snelle groei, ruime voorraad

Aputure is een van de snelst groeiende bedrijven op het gebied van bioscooptechnologie. Naast kantoren in China, zijn ze nu ook te vinden in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Het bedrijf specialiseert zich in high-end cinematische led-verlichtingsoplossingen. Een groot deel hiervan is bij FotoFlits direct uit voorraad leverbaar. Wij hebben onder meer Aputure lampstatieven, flitsers, softboxen, kabels en batterij power stations in huis.

Naast een uitgebreide webshop beschikken wij over een sfeervolle showroom in de Zaanstreek. In Wormerveer kunt u onze Aputure producten fysiek aanschouwen en geeft ons deskundig personeel advies op maat.

Aputure producten aanschaffen

Wenst u Aputure bioscoopverlichtingsarmaturen of een van de andere Aputure producten te ontvangen? Plaats dan een bestelling via de webshop. Wij van FotoFlits leveren snel en voordelig. Wilt u meer informatie over de Aputure producten die wij verkopen en de mogelijkheden ervan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom langs in de showroom. Wij helpen u graag verder!

The light- and studiospecialist
in The Netherlands

Ordered before 16:00,
send the same day

More than 3000 products
available from stock

Atmospheric showroom
and own repair department

Expert staff
with practical experience

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »